Oldalak

2015. január 19.

Almás tormahab



Hozzávalók 4 személyre:  1 dl tejszín, 1 torma, 1 alma, 1 teáskanál méz, fél citrom leve, színes bors, só


Elkészítése: A tormát és az almát megpucoljuk, kis lyukú reszelőn lereszeljük. Összekeverjük a mézzel, a citromlével, kevés sóval. A tejszínt felverjük, majd óvatosan belekeverjük a tormás almás keveréket. Csillagcsővel ellátott habzsákba kanalazzuk és kis egyszemélyes tálakba nyomjuk, megszórjuk frissen őrölt színes borssal. Hideg húsok, hústekercsek vagy kolbászok mellé tálaljuk. Tálalás előtt készítsük csak el, mert az alma miatt levet enged


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üdvözöllek! Köszönöm, hogy itt jártál! :)