2015. január 22.
Céklás tormás tojássaláta
Hozzávalók 2 személyre: 4 tojás, 1 cékla, 1,5 dl joghurt, 1 evőkanál majonéz(elhagyható), 1-2 teáskanál reszelt torma, só, bors, citrom
Elkészítése: A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk és kockára vágjuk. A céklát megfőzzük, leszűrjük, majd lereszeljük. A joghurtot összekeverjük a majonézzel, hozzáadjuk a céklát, a tormát, sóval, borssal és citromlével ízesítjük, végül pedig belekavarjuk a tojást is. Pirítós kenyérrel vagy csak önmagában tálaljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Adélka, szép és guszta a tojássalátád!:)
A nyakkendős fakanál már a farsangra utal?
Róza, köszönöm! Finom, de egészséges is egyben :) A nyakkendő? hát persze, ha farsang akkor, mindenki farsangol! Még a konyhai kellékeim is. :)
Megjegyzés küldése