2015. március 4.

Télútósaláta





Télútósaláta
Hozzávalók 4 személyre: 1 csomag saláta mix(35 dkg), 1 cékla, 3-4 sárgarépa, 1 kötés hónapos retek, 1 kötés zöldhagyma, 3-4 evőkanál balzsamecet, 4 evőkanál olívaolaj, 1 evőkanál szezámmag, só, színes bors

Elkészítése: A céklát meg a sárgarépát meghámozzuk, megmossuk és karikára vágjuk.  A zöldhagymát meg a retket megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk. Az olajat összekeverjük a balzsamecettel, sóval meg a szezámmaggal. A salátát tálba tesszük, hozzáadjuk az összes többi zöldséget, összekavarjuk és meglocsoljuk az öntettel. Pár perc után fogyasztható. 


Nincsenek megjegyzések:

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...