Ötlet Mohakonyhából
Elkészítése: A tojásokat megfőzzük majd hideg vízben kihűtjük és megpucoljuk. A tojások szélesebb felét egyenesre vágjuk, hogy a kosarak meg tudjanak állni. A hegyes felüket levágjuk és késsel vagy kiskanállal óvatosan kikaparjuk a tojások sárgáját, egy tálba tesszük és villával összetörjük. Beletesszük a tehéntúrót és az olajat, kikavarjuk és annyi tejfölt adunk még hozzá, hogy krémes állagot kapjunk. Sóval, borssal és pár csepp citromlével ízesítjük, majd a tölteléket visszatöltjük a tojásokba. A kosárnak nyelet teszünk metélőhagymából, körbe a szélét pedig petrezselyemzölddel díszítjük. A paprikákból apró kockákat vágunk és a töltelékre szórjuk. Salátaágyon, retekkel és a megmaradt zöldségekkel tálaljuk
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése