2016. április 29.

Medvehagymás túrókrém


Hozzávalók 4 személyre: 20 dkg tehéntúró, 2-3 evőkanál sajtkrém, 2-3 evőkanál olívaolaj, só, fehérbors, 1 csokor medvahgyma, 2 kötés hónapos retek, barnakenyér.


Elkészítése: A tehéntúrót szűrőbe tesszük és lecsöpögtetjük. A medvehagymát megmossuk, megtöröljük, majd apróra vágjuk. Felét sóval, majd olívaolajjal kikavarjuk. A tehéntúrót tálba tesszük, hozzáadjuk a sajtkrémet, a kikavart és a megmaradt medvehagymát is, megszórjuk borssal és összekavarjuk. Barnakenyérre kenjük és vékonyra szeletelt retekkel díszítjük. Azonnal tálaljuk.


Nincsenek megjegyzések:

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...