Hozzávalók 2 személyre:
2 összmarék bébispenót, 6 fürjtojás, 6 hónapos retek, 2 teáskanál lenmag;az
öntethez: 2 dl natúr joghurt, 1/2 citrom, 1 teáskanál méz, 2 evőkanál
lenmagolaj, 1 cikk fokhagyma, só, fehérbors.
Elkészítése: Az öntethez áttörtjük a
megpucolt fokhagymát, majd a többi hozzávalóval együtt a joghurtba keverjük. Felhasználásig
hűtőbe tesszük. A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk és cikkekre vágjuk. A retket
meg a spenótot megmossuk, lecsöpögtetjük, a retket cikkekre vagy vastagabb szeletekre
vágjuk. Egy salátástálban összekeverjük a spenótot, a retket meg a tojást,
meglocsoljuk az öntettel és azonnal tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése