Hozzávalók 4 személyre: 30 dkg rókagomba, 3
tojás, 2 zöldhagyma, 5 dkg kemény sajt, 8 dkg vaj, 8 szelet kenyér, só, bors,
petrezselyemzöld, paradicsom.
Elkészítése: A gombát megmossuk, kisebb
darabokra vágjuk. A kenyérszeleteket lekenjük a vaj felével, sütőpapírral
bélelt tepsibe helyezzük. Az apróra vágott zöldhagymát megpároljuk a
megmaradt vajon, hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsózzuk és zsírjára sütjük.
Rátöltjük a felvert tojásokat, összekavarjuk és félrehúzzuk a tűzről(nem kell
megsütni), majd ráhalmozzuk a kenyérszeletekre és megszórjuk reszelt sajttal.
15-20 percig forró sütőben sütjük, majd megszórjuk apróra vágott
petrezselyemzölddel és paradicsommal tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Üdvözöllek! Köszönöm, hogy itt jártál! :)