Hozzávalók 4 személyre: 4 felső
csirkecomb, 2 szál új fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 2 rozmaring ág, 1
citrom, só, fehérbors, 0,5 dl olaj, 2 piros paprika, 1 dl tejföl, 2 dl joghurt.
Elkészítése:
1. A csirkecombokat kicsontoljuk, a húst
kockákra vágjuk.
2. A zöldfűszereket összevágjuk,
hozzáadjuk a citrom levét és reszelt héját, az olajat, sót meg a borst és
összekavarjuk.
3. A keverék 3/4 részét a húsra tesszük,
alaposan összekavarjuk és 2 órára hűtőbe tesszük.
4. A paprikát felvágjuk és a hússal
váltakozva nyársra húzzuk.
5. Felhevített grillrácson megsütjük.
6. A félretett zöldfűszerkeveréket
összekeverjük a tejföllel meg a joghurttal, majd a nyársak mellé
tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése