2016. szeptember 20.

Gombás tojás



Hozzávalók 3 személyre: 75 dkg barna csiperkegomba, 1 hagyma, 2 paradicsompaprika, 3 tojás, só, bors. fűszerpaprika, kevés petrezselyemzöld, olaj.


Elkészítése: A gombát meg a paprikát megmossuk, szeletekre vágjuk, a hagymát pedig apróra, majd egy tepsibe tesszük. Sózzuk, borsózzuk, rászórjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet, meglocsoljuk olajjal, összeforgatjuk és közepesen forró sütőben,15 percig sütjük, közben párszor átkavarjuk. Ezután kivesszük, három helyen mélyedést alakítunk ki és beleütjük a tojásokat. megsózzuk, megszórjuk kevés fűszerpaprikával, majd 15 percig visszatoljuk a sütőbe. Azonnal tálaljuk. 


Nincsenek megjegyzések:

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...