Hozzávalók 4
személyre: 80 dkg csiperkegomba, 5 dkg vaj, 1 evőkanál liszt, 2,5 dl hús
alaplé, 1 dl tejszín, 2 tojás sárgája, 1/2 citrom, só, bors.
Elkészítése: A
gombát megmossuk, szeletekre vágjuk, meglocsoljuk citromlével és a vajon kissé
megpároljuk. Megsózzuk, rászórjuk a lisztet és kevés borst, elkavarjuk, majd
felöntjük az alaplével és negyed óráig közepes lángon főzzük. A tojássárgáját
elkavarjuk a tejszínnel és a mártásba kavarjuk. Azonnal tálaljuk.
2 megjegyzés:
Ez az étel úgy néz ki mint egy régimódi jófajta becsinált , ezt is tésztával szokás enni ?
Igen, ez pontosan az, egy régimódi jófajta becsinált, csak nincs benne csirke. A recept nem irt hozzá tésztát, de szerintem nagyon találó mellé.
Megjegyzés küldése