2016. november 21.

Rozmaringos sütőtök pulykacombbal



Hozzávalók 4 személyre: 70 dkg felső pulykacomb, 80 dkg sütőtök, 1 fej fokhagyma, olaj, só, bors, fűszerpaprika, rozmaring.


Elkészítése: A pulykahúst szeletekre vágjuk, sózzuk borsózzuk és forró olajon átsütjük. Rádobjuk a fokhagyma felét, megszórjuk fűszerpaprikával és felöntjük kevés vízzel, majd fedő alatt megpároljuk. A sütőtököt megpucoljuk, kockákra vágjuk. Kevés olajat felhevítünk, rádobjuk a megmaradt fokhagymacikkeket(nem kell megpucolni, csak megtörni), a rozmaringot és a sütőtököt. Közepes lángon sütjük, körülbelül félidőben megsózzuk és lefedjük, Ha készen van, azonnal tálaljuk. 


Nincsenek megjegyzések:

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...