Hozzávalók 4 személyre: 70 dkg felső pulykacomb, 80 dkg sütőtök, 1 fej
fokhagyma, olaj, só, bors, fűszerpaprika, rozmaring.
Elkészítése: A pulykahúst szeletekre vágjuk, sózzuk borsózzuk és forró
olajon átsütjük. Rádobjuk a fokhagyma felét, megszórjuk fűszerpaprikával és
felöntjük kevés vízzel, majd fedő alatt megpároljuk. A sütőtököt megpucoljuk,
kockákra vágjuk. Kevés olajat felhevítünk, rádobjuk a megmaradt
fokhagymacikkeket(nem kell megpucolni, csak megtörni), a rozmaringot és a
sütőtököt. Közepes lángon sütjük, körülbelül félidőben megsózzuk és lefedjük,
Ha készen van, azonnal tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése