Hozzávalók 4
személyre: 4 alsó csirkecomb, 1 evőkanál fűszerkeverék(fűszerpaprika,
fokhagymapor, chilipor, só), olaj;
a salátához: 1 kis fej káposzta, 2-3
sárgarépa, 2 alma, 2-3 evőkanál tejföl, 2 evőkanál majonéz, só, ecet, 1
teáskanál méz.
Elkészítése: A
csirkecombokat bedörzsöljük a fűszerkeverékkel, meglocsoljuk olajjal, majd hőálló
tálba tesszük, nagyon kevés vizet öntünk alája, lefedjük és forró sütőben
35-40 perc alatt megsütjük. Közben a káposztát legyaluljuk, a sárgarépát
meg az almát megpucoljuk és lereszeljük, majd egy tálban összeforgatjuk.
A majonézt összekeverjük a tejföllel, a mézzel, sóval és ecettel ízesítjük,
majd a salátába keverjük. A csirkecombok mellé tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése