2016. december 8.

Csípős csirkecombok almás káposztasalátával



Hozzávalók 4 személyre: 4 alsó csirkecomb, 1 evőkanál fűszerkeverék(fűszerpaprika, fokhagymapor, chilipor, só), olaj; 
a salátához: 1 kis fej káposzta, 2-3 sárgarépa, 2 alma, 2-3 evőkanál tejföl, 2 evőkanál majonéz, só, ecet, 1 teáskanál méz.


Elkészítése: A csirkecombokat bedörzsöljük a fűszerkeverékkel, meglocsoljuk olajjal, majd hőálló tálba tesszük, nagyon kevés vizet öntünk alája, lefedjük  és forró sütőben 35-40 perc alatt megsütjük. Közben a káposztát legyaluljuk, a sárgarépát  meg az almát megpucoljuk és lereszeljük, majd egy tálban összeforgatjuk. A majonézt összekeverjük a tejföllel, a mézzel, sóval és ecettel ízesítjük, majd a salátába keverjük. A csirkecombok mellé tálaljuk.


Nincsenek megjegyzések:

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...