Hozzávalók: 10 dkg tejcsokoládé, 5 dkg 50 %-os kakaótartalmú
csokoládé, 3 evőkanál tejszín, csipetnyi reszelt narancshéj, 3 dkg aszalt goji
bogyó, 4 dkg mazsola, 3 dkg aprított mandula, 3 dkg fehér- és étcsokoládé
bevonatú gabonapehely.
Elkészítése: Az aszalt gyümölcsöket és a gabonapelyhet kissé
összevágjuk, összekeverjük a mandulával. A csokoládékat a tejszínnel vízgőz
fölött megolvasztjuk, egynemű krémmé kavarjuk, majd félrevesszük és
belekeverjük a narancshéjat. Bonbonos kapszlik aljára egy-egy
teáskanálnyi csokoládémasszát teszünk és azonnal megszórjuk az összevágott
keverékkel. 2 órára dermedni hagyjuk, majd kiszedjük a kapszlikból. Száraz
dobozban tárolható.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése