Hozzávalók
2 személyre: 2 tojás, 4 vékony szelet sonka, 1 nagy kötés retek, 2 marék
madárbegy saláta, 2 zöldhagyma, 2-3 szál petrezselyemzöld, 2,5 dl natúr
joghurt, 6 dkg fetasajt, olívaolaj, citromlé, só, bors.
Elkészítése:
A tojásokat megfőzzük. A fetasajtot a joghurtba keverjük, meglocsoljuk 1-2
evőkanál olívaolajjal meg citromlével, megszórjuk borssal és összekavarjuk. A
salátát, a retket meg a zöldhagymát megmossuk, utóbbi kettőt kis kockákra
illetve karikákra vágjuk A retket és a hagymát összekeverjük a felaprított
petrezselyemzölddel, sózzuk, borsózzuk, valamit meglocsoljuk 1-1 evőkanál
olajjal és citromlével. A tojásokat cikkekre vágjuk, rászórjuk a felvágott
sonkát, köré halmozzuk a retek-hagyma salátát és mellétesszük a
madárbegysalátát. A joghurtos mártással fogyasztjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése