Fényes Irma: A legjobb magyar nagy szakácskönyv-ből
Hozzávalók
4 személyre: 8 szelet 3 cm vastag bélszín, 25 dkg apró csiperkegomba, 2-3
tojás, 1 hagyma, só, bors, zsír, petrezselyemzöld, burgonyapüré.
Elkészítése:
A húst kissé kiklopfoljuk, sóval, borssal fűszerezzük. Az apróra vágott hagymát
és petrezselyemzöldet zsírban, kevés vízzel megpároljuk, levét elfőzzük, majd a
húst megsütjük benne. A vékony szeletekre vágott gombát kevés zsíron
megpirítjuk, rátöltjük a felvert tojásokat, sózzuk, borsózzuk és lágyra sütjük.
A hússzeleteket tányéra tesszük, ráhalmozzuk a gombás tojást és krumplipürével
tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése