Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg krumpli, 40 dkg
fagyasztott zöldségkeverék(sárgarépa, paprika, zöldborsó, kukorica, zöldbab), 1
kisebb lila hagyma, 1 evőkanál mustár, 2,5 dl joghurt, 2 evőkanál olívaolaj, só,
fehérbors, csilipehely.
Elkészítése: A krumplit megmossuk, sós vízben,
héjában megfőzzük, leszűrjük és hűlni hagyjuk. A zöldségkeveréket sós vízben
megfőzzük, leszűrjük. A krumplit meghámozzuk, kis kockákra vágjuk,
összekeverjük a zöldségekkel és az apróra vágott hagymával. A mustárt
összekavarjuk az olajjal meg a joghurttal, rátöltjük a keverékre, megszórjuk
borssal és csilipehellyel és összeforgatjuk. 1-2 órára hűtőbe tesszük, majd
fasírttal vagy egyéb feltéttel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése