Hozzávalók 2
személyre: 100 ml presszókávé, 1,5 evőkanál tök püré, 1 teáskanál vaj, 1 evőkanál
juharszirup, 2,5 dl zsíros tej, őrölt
fahéj, 2 teáskanál fahéjas cukor.
Elkészítése: A
vajat egy kisebb serpenyőben felhevítjük, rátesszük a sütőtök pürét meg a
juharszirupot, rászórunk kevés fahéjat, majd felforraljuk. Mikor pöfögni kezd,
rátöltjük a tej felét, összekavarjuk és felforrósítjuk. A forró presszókávét
poharakba töltjük, egy teáskanál segítségével rátöltjük a sütőtökös tejet. A
megmaradt tejet felhabosítjuk, rákanalazzuk a tetejére, majd megszórjuk őrölt
fahéjjal. Azonnal tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése