2024. december 28.

Sörkolbászos minikiflik - Mini cornulețe cu cârnați de bere

 

        Hozzávalók:  40 dkg bolti leveles tészta, 40 db mini sörkolbász, 1 tojás, szezánmag, só, házi pizzakrém vagy ketchup, szárított oregáno és bazsalikom.

Elkészítése: A leveles tésztát hosszában kettőbe, majd mindkettőt 20-20 vékony háromszögű csíkra vágjuk. A tésztacsíkokat a kiflik köré tekerjük, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. Tetejét lekenjük felvert tojással, megszórjuk kevés sóval és szezámmaggal. 200 fokon, 15-18 percig sütjük. Tálaláskor házi pizzaszószt vagy ketchupot kínálunk mellé, amit megszórunk szárított zöldfűszerekkel. 


                                                 Mini cornulețe cu cârnați de bere             

Ingrediente: 400 g aluat foitaj din comerț, 40 bucăți mini cârnați de bere, 1 ou, semințe de susan, sare, sos pizza de casă sau ketchup, oregano și busuioc uscat.

Prepararea: Aluatul foitaj se taie pe lungime în două, apoi fiecare jumătate se taie în 20 de fâșii subțiri, triunghiulare. Fiecare fâșie de aluat se rulează în jurul unui cârnaț, iar cornurile obținute se așază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se ung deasupra cu ou bătut, se presară cu puțină sare și semințe de susan. Se coc la 200°C timp de 15-18 minute. La servire, se oferă alături sos pizza de casă sau ketchup, presărat cu ierburi uscate.


Nincsenek megjegyzések:

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...