Hozzávalók: 40 dkg bolti leveles tészta, 40 db mini sörkolbász, 1 tojás, szezánmag, só, házi pizzakrém vagy ketchup, szárított oregáno és bazsalikom.
Elkészítése:
A leveles tésztát hosszában kettőbe, majd mindkettőt 20-20 vékony háromszögű
csíkra vágjuk. A tésztacsíkokat a kiflik köré tekerjük, sütőpapírral bélelt
tepsibe tesszük. Tetejét lekenjük felvert tojással, megszórjuk kevés sóval és
szezámmaggal. 200 fokon, 15-18 percig sütjük. Tálaláskor házi pizzaszószt vagy
ketchupot kínálunk mellé, amit megszórunk szárított zöldfűszerekkel.
Mini cornulețe cu cârnați de bere
Ingrediente: 400 g aluat foitaj din comerț, 40
bucăți mini cârnați de bere, 1 ou, semințe de susan, sare, sos pizza de casă
sau ketchup, oregano și busuioc uscat.
Prepararea: Aluatul foitaj se taie pe lungime
în două, apoi fiecare jumătate se taie în 20 de fâșii subțiri, triunghiulare.
Fiecare fâșie de aluat se rulează în jurul unui cârnaț, iar cornurile obținute se
așază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se ung deasupra cu ou bătut, se
presară cu puțină sare și semințe de susan. Se coc la 200°C timp de 15-18
minute. La servire, se oferă alături sos pizza de casă sau ketchup, presărat cu
ierburi uscate.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése