2025. március 26.

Csirkemuffin - Brioșe cu piept de pui

Hozzávalók 12 darabhoz: 30 dkg csirkemell,  20 dkg kolozsvári szalonna, 12 dkg füstölt sajt, 20-24 szelet bacon, 3 evőkanál rétesliszt, 4 tojás, 0,7 dl főzőtejszín, fűszerkeverék( ½ teáskanál só, ¼  teáskanál bors, ½ teáskanál fűszerpaprika, ¼ teáskanál fokhagymapor), 1 evőkanál zsír.

Ingrediente pentru 12 bucăți: 300 g piept de pui, 200 kaizer afumat sau șuncă afumată, 120 g cașcaval simplu sau afumat, 20-24 felii bacon, 3 linguri făină, 4 ouă, 100 ml smântână lichidă de gătit, amestec de condimente( ½ linguriță sare, ¼ linguriță piper, ½ linguriță boia, ¼ linguriță pudră de usturoi), ½  lingură untură sau 2-3 linguri ulei.

 1.  A csirkemellet kockákra vágjuk, összekavarjuk a fűszerkeverékkel. A kolozsvári szalonnát kockákra vágjuk, a sajtot lereszeljük.  2.      A muffinformát kikenjük a zsírral, majd kibéleljük a baconnal. 
1.  Pieptul de pui se taie cubulețe, se amestecă cu condimentele. Kaizerul se taie fâșii sau cubulețe, cașcavalul se dă pe răzătoare. 2.      Forma de brioșe se unge cu untură sau ulei, se tapetează cu feliile de bacon. 
3.  A csirkemellre rászórjuk a lisztet, rázogatva összekeverjük. 4. A tojásokat a tejszínnel felverjük, belekeverjük a reszelt sajtot. 
3. Se presară făina peste carne, se amestecă prin scuturare. 4.  Ouăle se bat cu smântâna lichidă, se adaugă cașcavalul. 
5.   A tojásos masszába beleforgatjuk a csirkemellet meg a kolozsvári szalonnát. 6.  A masszát egy kanál segítségével szétosztjuk a 12 muffinformába. 180 fokon, 30-35 percig sütjük. 
5La final se adaugă carnea și kaizerul. 6.  Compoziția se împarte în forma de brioșe. Se coace 30-35 minute la 180 grade. 

 

Nincsenek megjegyzések:

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...